top of page
Thuisverpleging Peggy

HET TEAM VAN THUISVERPLEGING PEGGY

ZORGZAAM EN BETROKKEN

arrow-down.gif

BEKWAME EN ENTHOUSIASTE VERPLEEGSTERS

Het team van Thuisverpleging Peggy bestaat uit bekwame en enthousiaste verpleegsters. Om bij ons aan het werk te gaan, moet elke medewerker deze stelregel huldigen: “Een patiënt is geen nummer maar een mens.” En wij verwachten dat hij of zij daar ook naar handelt.

Anker 1
Thuisverpleging Peggy
team thuisverpleging Peggy Van Lierde_edited.jpg

EEN DESKUNDIG EN ERVAREN TEAM

Als iemand ziek is of net geopereerd werd, dan heeft dat een invloed op zijn dagelijks leven. Een patiënt heeft in die omstandigheden de beste zorgen nodig op medisch en verpleegkundig vlak. Wij bieden die zonder enig probleem want wij zijn gediplomeerde verpleegkundigen. Bovendien volgen wij geregeld bijscholingen en lezingen om op de hoogte te blijven van de evoluties in onze sector, van nieuwe inzichten en behandelwijzen. Bijvoorbeeld over hoe om te gaan met patiënten met darmkanker, met dementie, over diabetes en stomazorg enz. Dat is verrijkend voor ons team en geeft onze patiënten de garantie op kwaliteitsvolle professionele hulp.

AANDACHT VOOR ELKE PATIËNT

Tegelijk hebben wij ook oog voor ieders behoefte aan aandacht in zijn specifieke situatie. Wij zijn bezorgd om het welzijn van onze patiënten én nabij. Dat wil zeggen dat wij écht tijd maken voor onze mensen. Wij komen binnen met een lach op het gezicht. Maar merken we dat het even tegenzit, dan luisteren we geduldig. We hebben begrip voor ieders zorgen en angsten, proberen zoveel mogelijk pijn te verlichten en een antwoord te geven. Ook een oplossing te zoeken om onze patiënten meer comfort te bieden. 

Elke relatie tussen patiënt en zorgverlener is gebaseerd op vertrouwen. Onze patiënten worden dan ook meestal verzorgd door dezelfde persoon.

Thuisverpleging Peggy
Anker 2
Thuisverpleging Peggy Van Lierde

PEGGY VAN LIERDE

Peggy heeft al 24 jaar ervaring in de verpleging.

Zij heeft een hart voor zorg maar thuisverpleging is haar echte passie.

Marciano_thuisverpleging Peggy_edited.jpg

Marciano

Marciano werkt ondertussen 6 jaar als verpleger. Kwaliteit van leven en goede zorg geven is zijn streefdoel. Samen gaan we voor een betere kwaliteit.

Anke.JPG

ANKE DE WITTE

Anke is in 2011 gestart in een WZC waarna ze later terechtkwam in de thuiszorg en op deze manier haar hart verloor aan de job als thuisverpleegkundige.

Natasja

Natasja

Natasja werkt reeds 21 jaar als verpleegster.

Zij heeft het hart op de juiste plaats en dat ondervindt elke patiënt.

Eline Van Raemdonck.JPG

ELINE VAN RAEMDONCK

Eline is in 2015 afgestudeerd als zorgkundige en deed ervaring op in WZC. In 2020 besloot zij zich verder om te scholen tot verpleegkundige. Haar passie en liefde voor de job wil zij heel graag overbrengen om zo 'te zorgen voor'.

Van Lierde thuisverpleging.jpg

KIMBERLY LEFAIBLE

Kimberly heeft 12 jaar ervaring als verpleegkundige en doet dit nog steeds even gepassioneerd als toen ze startte als 21-jarige. Kimberly vindt het belangrijk om tijd te maken voor elke patiënt.

Thuisverpleging Peggy

OP ZOEK NAAR VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG DIE NET DAT TIKKELTJE MEER BIEDT?

DAN BENT U BIJ THUISVERPLEGING PEGGY AAN HET GOEDE ADRES!

bottom of page